LifeWatch Maritime Industry Advisory Board | Lifewatch regional portal

You are here

LifeWatch Maritime Industry Advisory Board

LifeWatch wil zich in de nabije toekomst laten adviseren door een Maritime Industry Advisory Board (MIAB) om een optimale valorisatie naar de maritieme industrie te realiseren. In een aanloop naar dit MIAB werd in januari 2020 de LifeWatch Maritime Industry Workshop georganiseerd. De eerste vergadering van de MIAB zelf zal doorgaan op 8 mei in De Grote Post in Oostende. Een agenda daarvoor is in opmaak. Geïntereseerde bedrijven kunnen zich nu reeds melden voor vertegenwoordiging in deze board via onderstaand formulier.

LifeWatch Maritime Industry Advisory Board - eerste meeting (08/05/2020)

De eerste meeting van het LifeWatch MIAB zal doorgaan op 8 mei in de namiddag (vanaf 14u). Deze zal plaatsvinden te Oostende in de Grote Post, in aansluiting met de Marine Science meets Maritime Industry meeting die daar wordt georganiseerd door het VLIZ en de Blauwe Cluster.

Voor deelname aan deze meeting of voor participatie aan de MIAB: 

REGISTEER HIER 

 

LifeWatch Maritime Industry Workshop (23/01/2020)

Op 23 Januari organiseerde LifeWatch VLIZ een eerste overleg met verscheidene geïnteresseerde maritieme bedrijven en studiebureaus (waaronder Jan De Nul Group, DEME, Maritech, Haedes, Antea, blauwecluster en Arcadis) tijdens de 1ste LifeWatch Maritime Industry Workshop. Dit is eerste stap naar een duurzame samenwerking tussen LifeWatch en innovatieve industriepartners om te beantwoorden aan de groeiende behoefte voor meer integratie tussen industrie, wetenschap & data. Later deze lente volgt de lancering van de LifeWatch Maritime Industry Advisory Board.

Agenda en scope van de meeting: Klik hier

Kort verslag van het verloop van de workshop: Klik hier

Presentaties van de workshop: 

 

Kaartjes met industriele activiteiten en LifeWatch observatie punten

 
 

Voor verdere vragen, gelieve info@lifewatch.be te contacteren.