IMIS | Lifewatch regional portal

You are here

IMIS

[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

De handel en wandel van Kokkel en Nonnetje in hun eerste levensjaar: kennis en inzicht voor herstel, inrichting en beheer op basis van literatuur en veldonderzoek
Kornman, B.A.; Kamermans, P.; Tydeman, P. (2001). De handel en wandel van Kokkel en Nonnetje in hun eerste levensjaar: kennis en inzicht voor herstel, inrichting en beheer op basis van literatuur en veldonderzoek. Rapport RIKZ = Report RIKZ, 2001.036. Rijkswaterstaat, RIKZ: [s.l.]. 60 pp.
Part of: Rapport RIKZ = Report RIKZ. Rijksinstituut voor Kust en Zee (RIKZ): s-Gravenhage. ISSN 0927-3980, more

Available in  Authors 

Keywords
    Marine/Coastal; Brackish water

Authors  Top 
  • Kornman, B.A., more
  • Kamermans, P., more
  • Tydeman, P.

Abstract
    Beschrijft de uitkomsten van drie jaar durend bureau- en veldonderzoek naar de invloed van water- en sedimentbeweging op het voorkomen van schelpdieren op platen in het intergetijgebied. Gaat in op de invloed van abiotische en biotische omgevingsfactoren op het voorkomen van schelpdieren, de vesting, handhaving en groei van schelpdieren in het intergetijgebied en de wijze waarop biologische en fysische processen de populatieontwikkeling beïnvloeden. De uitkomsten van het onderzoek zijn vertaald naar implicaties voor beheer en inrichting van intergetijgebieden.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Authors