IMIS | Lifewatch regional portal

You are here

IMIS

[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

Resultaten monitoringprogramma voor het opvolgen van de mogelijke milieueffecten als gevolg van het terugstorten van baggerspecie in de Beneden-Zeeschelde voor de periode 2005
Roose, F. (2007). Resultaten monitoringprogramma voor het opvolgen van de mogelijke milieueffecten als gevolg van het terugstorten van baggerspecie in de Beneden-Zeeschelde voor de periode 2005. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Afdeling Maritieme Toegang: Antwerpen. 10 pp.

Available in  Author 

Keywords
  Environmental effects
  Monitoring
  Wastes > Dredge spoil
  Belgium, Lower Sea Scheldt [Marine Regions]
  Brackish water; Fresh water

Author  Top 

Abstract
  In het kader van de milieuvergunningen voor het terugstorten van baggerspecie in de Beneden-Zeeschelde ter hoogte van de Plaat van Boomke en het Punt van Melsele en de vlakte van Hoboken (provincie Antwerpen: MLAV1/0400000204/MV) én Schaar Ouden Doel (provincie Oost-Vlaanderen: 082/46003/331/A/3/PW/ET) dient een monitoring te gebeuren op de Beneden-Zeeschelde. De Beneden-Zeeschelde is het stuk van de Scheldevanaf de rede van Antwerpen tot aan de Belgisch-Nederlandse grens.In dit rapport worden de beschikbare resultaten voor de periode 2005 weergegeven op basis van het rapport over het monitoringsprogramma bijgevoegd bij de huidige vergunningen.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Author